четверг, 14 июля 2022 г.

Zoom H4N - рекордер

 

Zoom анонсувала рекордер H4N, оновлення свого популярного портативного аудіорекордеру H4. Мало того, що H4N значно відрізняється від свого попередника, він також має нові функції, які дозволяють йому випереджати інші, зберігаючи при цьому функції, які поставили його на перше місце. Таким чином, вбудовані конденсаторні мікрофони X-Y, як і раніше, є функцією, як і повнорозмірні роз'єми XLR. Але на відміну від оригінального H4, як вбудовані мікрофони, так і зовнішні входи можуть бути записані на окремі канали одночасно - ви не дочули: це чотири доріжки!

Інші нові доповнення включають вбудований динамік для прослуховування записів без навушників або моніторів; відтворення зі змінною швидкістю, що зручно при розшифровці інтерв'ю та розучуванні рифів; та режим Stamina, який збільшує час автономної роботи до вражаючих 10 годин. Крім того, є нові вбудовані гітарні ефекти та моделі підсилювачів, а також режим «попереднього запису», який буферизує вхідний сигнал, щоб ви ніколи не пропустили початок інтерв'ю чи виступу. Шасі та корпус пристрою також були оновлені, з прогумованими та удароміцними кромками.

H4N може записувати звук зі швидкістю до 24 біт/96 кГц на SD-карти розміром до 32 ГБ - у стандартну комплектацію входить картка ємністю 1 ГБ. В комплект також входить вітрозахисний екран, адаптер для затискання мікрофона, адаптер живлення, USB-кабель та захисний чохол, а також копія Cubase LE, тому ви можете редагувати без необхідності купувати або завантажувати додаткове програмне забезпечення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий