среда, 6 июля 2022 г.

Audio-Technica ATDM-1012 - цифровий SmartMixer

Компанія Audio-Technica оголосила про запуск свого нового цифрового мікшера ATDM-1012 Digital SmartMixer, гнучкого та легкого у використанні рішення для широкого спектру інсталяцій, від готельно-ресторанного бізнесу, корпоративних  і вимогливих налаштувань у залі суду, коли  потрібне перехоплення звуку з певних зон у межах простору.

Audio-Technica ATDM-1012 1U, 19" для монтажу в стійку - це матричний мікшер з 14 входами / 12 шинами, що має 10 мікрофонних/лінійних входів з високоякісними попередніми підсилювачами та двома парами стереовходів, USB-аудіо введення/виведення, вісім збалансованих виходів і два незбалансованих стереовихода. Десять додаткових цифрових входів можна додати через цифрове підключення AT-LINK або через Dante (з версією ATDM-1012DAN з підтримкою Dante).

Кожен вхідний канал оснащений інверсією фази, фільтром низьких частот і чотирисмуговим параметричним еквалайзером - їх можна призначити будь-якій з 12 шин з індивідуальним налаштуванням гучності через матрицю маршрутизації. Можливості інтелектуального мікшування пропонують чотири групи мікшування, які можуть бути мікшерами розподілу посилення або стробуючими мікшерами. Крім того є десять AEC, десять компресорів/де-ессерів і вісім придушувачів зворотного зв'язку можуть бути вільно призначені для будь-якого з вхідних або вихідних каналів, щоб забезпечити зразкову звукову продуктивність.

У великих приміщеннях дві підвісні мікрофонні матриці Audio-Technica ES954 можна підключити до ATDM-1012, дозволяючи мікшеру контролювати горизонтальну та вертикальну орієнтацію чотирьох капсул мікрофона для ідеального покриття.

Універсальний характер ATDM-1012 з широкими можливостями конфігурації доповнюється його простотою експлуатації, з настройками аудіо входу/виходу, зробленими з передньої панелі, з більш витонченим керуванням, доступним через програмне забезпечення Web Remote Manager. Крім того, до мікшера можна отримати віддалений доступ через IP через веб-браузер, додаючи додаткової гнучкості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий