среда, 6 июля 2022 г.

RCF NX 985-A - активна акустична система

  RCF представляє нову активну акустичну систему NX 985-A

Компанія RCF оголосила про випуск RCF NX 985-A, нового трисмугового активного гучномовця, оснащеного перетворювачами компанії та двоканальним підсилювачем, який має потужність 2100 Вт і призначений для когерентного охоплення 100 x 60 градусів із заявленим максимальним звуковим тиском. 138 дБ.

Активна акустична система включає в себе 1,75-дюймовий компресійний неодимовий драйвер, що працює з хвилеводом постійної спрямованості, 8-дюймовий динамік середнього діапазону (2,5-дюймова звукова котушка) на фазово-когерентному хвилеводі та 15-дюймовий НЧ-динамік. Також на борту є фірмова технологія Bass Motion Control (BMC) і обробка FiRPHASE.

BMC замінює високочастотні фільтри, які зазвичай захищають рух НЧ-динаміка від руйнування, але вони можуть змінити фазову поведінку. Bass Motion Control працює, створюючи карту динамічної поведінки низькочастотного динаміка для створення спеціального алгоритму, який обмежує лише надмірні коливання.

Двоканальний підсилювач NX 9 класу D на 50 відсотків потужніший за попередні моделі, здатний керувати екстремальними рівнями звукового тиску за допомогою швидкої атаки, реалістичної реакції на перехідні процеси та низьких втрат тепла. Вхідна схема має нову конструкцію з низьким рівнем спотворень із вдосконаленим безпечним обмежувачем, розробленим для підтримки характеру вхідного сигналу на всіх рівнях. Усі підсилювачі NX 9 розроблені відповідно до EN62368-1 для додаткової безпеки та оснащені блоком живлення з перемикачами, який забезпечує високу ефективність при мінімальній вазі.

Міцну повністю фанерну шафу спроектовано так, щоб її було легко переносити за допомогою ергономічних бічних ручок і надійно встановити за допомогою спеціальних точок кріплення M10 і аксесуарів. Його також можна з’єднати для покращення покриття. Від корпусу до остаточної текстури та захисної решітки, NX 985-A призначений для жорсткого використання в дорозі, а також для стаціонарного встановлення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий