понедельник, 19 сентября 2022 г.

Apogee BOOM стане найдоступнішим інтерфейсом "зі знаменитою якістю звучання Apogee"

Apogee BOOM стане найдоступнішим інтерфейсом "зі знаменитою якістю звучання Apogee"

Два входи та DSP-чіп у комплекті.
Ap
ogee анонсувала новий аудіоінтерфейс BOOM. Пристрій є більш доступним рішенням у лінійці Apogee і, за словами компанії, обіцяє «знамениту якість звучання Apogee в компактному форматі».

Звукова карта пропонує два входи, один мікрофонний підсилювач та вбудований DSP-чіп для обробки сигналу. Виробник зазначає, що «найкращий у своєму класі» мікрофонний підсилювач забезпечує посилення до +62 дБ.


Перший вхід аудіоінтерфейсу оснащений комбінованим роз'ємом XLR/TRS 1/4″ і пов'язаний із підсилювачем. Другий вхід оснащений роз'ємом TRS 1/4″ та призначений для роботи з лінійним сигналом.

На корпусі немає перемикачів або клавіш. Керування інтерфейсом здійснюється через контрольну панель Apogee Control 2, що встановлюється разом із інтерфейсом. Зокрема панель дозволяє активувати схему фантомного живлення на першому вході інтерфейсу.

У правій частині передньої панелі розташований великий поворотний регулятор для управління посиленням на обох входах. Тут розташовується комбінована секція LED-моніторингу сигналу. Моніторинг відображає рівень сигналу на входах чи виході, перемикання здійснюється натисканням поворотного регулятора.

Для виведення аудіосигналу пропонуються вихід на навушники та два виходи для підключення моніторів. Виходи побудовані на роз'ємах TRS 1/4”.

Для підключення інтерфейсу використовується USB-C. Зазначається, що картка записує сигнал із частотою дискретизації до 192 кГц та розрядністю до 24 біт.

На фронтальній панелі пристрою також розташовані індикатори FX1 та FX2. Apogee BOOM оснащується DSP-чіпом, що працює з ланцюжком ефектів Apogee ECS Channel Strip.

Ланцюжок поєднує трисмуговий еквалайзер і овердрайв, і працює аналогічно DSP-ефектам на інтерфейсі Apogee Duet 3. Обробка відбувається в реальному часі силами аудіоінтерфейсу, DAW сигнал потрапляє вже в обробленому вигляді.

Для стрімінгу BOOM оснащується режимом лупбека, що поєднує аналогові сигнали на входах з аудіо потоком з комп'ютера. Для маршрутизації сигналів доступний програмний мікшер Apogee Control.

За словами компанії, BOOM стане вхідним квитком для музикантів-початківців. Карта є доступним, але якісним рішенням, що забезпечує високу продуктивність, як у інших інтерфейсів Apogee.

Комментариев нет:

Отправить комментарий