пятница, 2 сентября 2022 г.

Нові монітори IK Multimedia iLoud Precision повторюють звучання більшості популярних моделей моніторів

Нові монітори IK Multimedia iLoud Precision повторюють звучання більшості популярних моделей моніторів

Студійні монітори серії оснащуються DSP-налаштуваннями та програмною системою імітації звуку інших пристроїв. IK Multimedia презентувала нову лінійку студійних моніторів iLoud Precision. У серію увійшли три моделі із вбудованою DSP-системою та функцією корекції звучання на основі особливостей приміщення.

За словами компанії, пристрої виробляються на фабриці IK Multimedia в Італії та відрізняються від інших моделей моніторів iLoud дорожчими та якіснішими компонентами. Виробник зазначає, що iLoud Precision запропонує покупцям найкращі характеристики у своєму ціновому діапазоні та низку додаткових переваг. Лінійка також отримала DSP-систему для налаштування та сумісності із системою корекції звучання ARC. До нової лінійки увійшли три моделі моніторів:
    iLoud Precision 5 – вуфер 5″, твітер 30 мм, RMS 135 Вт;
    iLoud Precision 6 – вуфер 6,5″, твітер 30 мм, RMS 150 Вт;
    iLoud Precision MTM – здвоєний вуфер 5”, твітер 30 мм, RMS 175 Вт.

Монітори оснащуються підсилювачами Class D. Всі моделі мають реальну фазову та тимчасову узгодженість (див. графіки в кінці новинної нотатки), прозоре звучання і акуратну передачу всього частотного діапазону, зазначає виробник. Згідно з заявленими характеристиками, монітори відтворюють частоти від 45 Гц до 30 кГц.

Інтегрована система корекції звучання приміщення побудована на автоматичному калібруванні звуку. В її основі лежить технологія ARC System Technology, розроблена IK Multimedia. У комплекті з моніторами покупці отримають вимірювальний мікрофон, що безпосередньо підключається до динаміків.

Зазначається, що коригування звучання монітори виконують самостійно та незалежно один від одного. Програмне коригування звуку поєднує різні фільтри, що послаблюють ті чи інші частоти. В системі також доступні пресети для швидкого початку роботи.

На додаток до цього передбачені розширені налаштування у програмі IK Multimedia X-MONITOR для Windows та macOS. Програма емулює частотний та фазовий відгук більшості популярних моделей студійних моніторів та дозволяє змінити звучання iLoud Precision так, щоб вони звучали як інші студійні монітори.

X-MONITOR також дозволяє перемикати профілі звучання прямо під час прослуховування, щоб оцінити мікс через різні монітори. Для дистанційного керування потрібен пульт Remote Control, що дозволяє прив'язати до чотирьох профілів одночасно. Пульт дистанційного керування моніторами продаватиметься окремо.

За словами виробника, модель можна використовувати для роботи з багатоканальним та просторовим звуком. У програмі передбачено низку налаштувань низьких та високих частот, властивих багатоканальним системам.

IK Multimedia iLoud Precision надійдуть у продаж наприкінці вересня 2022 року. Вартість моніторів складе 999 €, 1199 € та 1399 € за моделі Precision 5, Precision 6 та Precision MTM, відповідно. Крім самих моніторів, у комплект поставки включені вимірювальний мікрофон, паралонові звукопоглинаючі підставки та необхідні кабелі. Отримати більше подробиць про новинки можна на офіційному сайті IK Multimedia.

Комментариев нет:

Отправить комментарий