пятница, 7 октября 2022 г.

Akai випустила оновлені контролери Akai LPK25 Mk2 та Akai LPD8 Mk2

Akai випустила оновлені контролери LPK25 Mk2 та LPD8 Mk2

AKAI PRO оновила популярні компактні MIDI-контролери LPK25 та LPD8 mini. Оновлені пристрої з приставкою Mk2 отримали низку змін, що підвищують зручність роботи з ними.

Оновлення контролерів відбулося вперше за 13 років з моменту їхнього випуску. За словами компанії, нові версії також отримали низку «ледь помітних, але актуальних» змін на вигляд.


Akai Pro LPK25 Mk2

MIDI-клавіатура Akai LPK25 Mk2 отримала динамічну підкладку під клавіші другого покоління. Зазначається, що механізм аналогічний тому, що використовується в MPK mini Mk3, що гарантує більш точний відгук на швидкість натискання і підвищену зручність при грі.

Серед інших помітних змін - вбудований арпеджіатор, WordClock для керування програмним та апаратним забезпеченням та повнорозмірний USB-порт. Клавіатура зберегла компактні розміри та малу вагу.

Akai LPD8 Mk2

MIDI-контролер Akai LPD8 Mk2 запропонує покупцям вісім чутливих до сили натискання педів з RGB-підсвічуванням. За словами виробника, механізм роботи і самі педи аналогічні тим, що використовуються в семплер Akai MPC X.

Японська компанія обіцяє підвищену чутливість до натискань, точніше визначення сили та підвищену швидкість відгуку. Як і у випадку з пристроєм попереднього покоління, LPD8 Mk2 оснащується вісьмома регуляторами, що призначаються. На корпусі також знайшлося місце повнорозмірного USB-роз'єму.

Оновлені контролери вже надійшли у продаж. Рекомендована вартість новинок становить $59 за кожний пристрій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий