четверг, 16 февраля 2023 г.

iD24 - компактна звукова карта Audient

iD24 - компактний аудіоінтерфейс Audient

 iD24 - компактна звукова карта Audient

Audient оголосили про випуск iD24, свого нового аудіоінтерфейсу з 10 входами та 14 виходами, який знаходиться між iD14 і пізнішим iD44 з точки зору функціональності та введення-виведення. Завдяки таким функціям, як збалансовані роз'єми, розширюваність ADAT та вбудоване керування монітором, ця остання пропозиція спрямована на задоволення потреб професійних користувачів, зберігаючи при цьому простоту використання, характерну для лінійки iD.

Присутні два вбудовані мікрофонні підсилювачі з фантомним живленням, що перемикається, атенюатор -10 дБ і фільтр верхніх частот, і, як і інші інтерфейси iD, вони мають ту ж дискретну схемотехніку, що і флагман компанії ASP8024. Ця увага до якості також поширюється на перетворювачі інтерфейсу, які використовують внутрішню 32-бітну архітектуру та пропонують деякі вражаючі характеристики, а цифроаналоговий каскад пристрою досягає значення динамічного діапазону 126 дБ.

Два аналогові входи розташовані на комбінованих роз'ємах XLR/TRS і, крім можливості підключення мікрофонів, також прийматимуть сигнали лінійного рівня. Не залишилися осторонь інструменти: чвертьдюймовий роз'єм на передній панелі пристрою пропонує дискретний вхід на основі JFET. Чотири лінійні виходи також передбачені на чвертьдюймових роз'ємах TRS. Потім пара роз'ємів Toslink забезпечує вхід та вихід ADAT, дозволяючи користувачам розширити інтерфейс додатковими 8 каналами вводу-виводу, а вихід Word Clock також доступний на роз'єм BNC.
iD24 - компактный аудиоинтерфейс Audient
Додаткові чотири чвертьдюймові роз'єми TRS забезпечують збалансовані точки вставки для кожного з аналогових входів інтерфейсу, дозволяючи користувачам інтегрувати зовнішні ефекти та процесори у свої ланцюги сигналів під час запису. Роз'єми повернення також забезпечують найпряміший шлях до аналого-цифрових перетворювачів, а це означає, що їх можна використовувати для обходу вбудованих підсилювачів на користь використання зовнішнього блоку, якщо це необхідно.

Незважаючи на свій компактний форм-фактор, iD24 забезпечує широкий вибір входів/виходів.
Деякі функції керування монітором вбудовані в інтерфейс: до великого регулятора гучності приєднуються спеціальні кнопки Dim та Cut, а також набір з трьох програмованих кнопок, які можна налаштувати як додаткові функції, такі як вибір динаміка, двосторонній зв'язок, інверсія полярності та монофонічна сума. Засоби мікшування Cue забезпечуються програмним мікшером із малою затримкою, який також пропонує функцію зворотного зв'язку, а на передній панелі є вихід для навушників (з двома роз'ємами).

iD24 працює з розрядністю 24 біта та підтримує частоту дискретизації до 96 кГц. Він підключається до головного комп'ютера через порт USB-C та живиться від шини.

Джерело: https://sintezator.com.ua/uk/news/2584_id24-kompaktnij-audiointerfejs-audient.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий