пятница, 22 июля 2022 г.

IK Multimedia AI Machine Modeling - використання нейронної мережі та машинного навчання

IK Multimedia AI Machine Modeling - використання нейронної мережі та машинного навчання

IK Multimedia AI Machine Modeling
IK Multimedia стверджує, що інтегрує революційну технологію моделювання підсилювачів у своє флагманське програмне забезпечення AmpliTube із новим AI Machine Modeling. Подібно до підходу Кемпера до моделювання реального обладнання, тепер ви можете запускати його у своїй комп'ютерній системі та у своїй улюбленій DAW.

IK Multimedia, творці AmpliTube, запускають своє нове програмне забезпечення для моделювання ІІ, штучного інтелекту та машинного моделювання. З метою, щоб гітаристи та басисти могли самі моделювати звук своїх підсилювачів та динаміків або комбо, а також педалей, таких як дисторшн, овердрайв, фузз, еквалайзер чи посилення, та використовувати їх у AmpliTube. Оскільки AmpliTube працює автономно або у складі DAW, це може стати чудовим кроком для багатьох музикантів та звукорежисерів. Нібито з новою точністю, що практично не відрізняється від реальної апаратури. Нейронна мережа з машинним навчанням фіксує звук вашої установки лише за кілька хвилин. Навіть із реальними гітарними сигналами, а не лише із тестовими звуками. За словами виробника, це має досягти «неймовірного рівня автентичності».

Як це працює?
Ви просто направляєте спеціальний трек захоплення гітари/басу з IK через його налаштування для запису звуку будь-якої установки чи пристрою. Потім він завантажується в програмне забезпечення Deep Neural Network разом із вихідною доріжкою DI. Програмне забезпечення AI Machine Modeling порівнює DI та вологі сигнали, щоб за кілька хвилин створити точний алгоритм змодельованої установки.

Тонові моделі
Результат називається «тоновою моделлю» і є динамічним програмним клоном захопленої установки. Передбачається, що технологія настільки просунута, що навіть підсилювач та корпус динаміка можна змоделювати разом, а потім віртуально розділити, що дозволяє, наприклад, тестувати інші динаміки.

Мінімальні апаратні вимоги
Алгоритм може захоплювати всю установку, включаючи фузз, овердрайв або інші педалі драйву перед підсилювачем. Створення моделі тону здається простим і вимагає лише кількох стандартних записувальних пристроїв на додаток до комп'ютера: аудіоінтерфейс, такий як IK AX I/O зі спеціальним виходом підсилювача, ідеально підходить для користувачів, які хочуть створювати моделі тону за допомогою лише одного мікрофона та без додаткового обладнання .

Але будь-який нормальний аудіоінтерфейс із 2 входами/виходами та додатковим блоком реампінгу також можна використовувати для запису підсилювачів, комбо та педалей. Таким чином, здається, що будь-який пристойний комп'ютер повинен мати можливість запускати це нове програмне забезпечення. Я маю сказати, що я дуже схвильований перспективою цього нового програмного забезпечення. Частково, оскільки я вже великий шанувальник AmpliTube, і це потенційно може стати величезним оновленням можливостей цього вже досить висококласного програмного забезпечення.

Незабаром
Вам все одно доведеться трохи зачекати до релізу. Нині це «Скоро». Щоб почути нове моделювання машин зі штучним інтелектом у дії та порівняти його з оригінальними змодельованими пристроями, просто перейдіть за посиланням на веб-сайт компанії та перегляньте відео нижче.

Комментариев нет:

Отправить комментарий