пятница, 15 июля 2022 г.

Beyerdynamic Free BYRD – перші TWS навушники культового німецького бренду

 
Компанія Beyerdynamic, давно відома своїми дротовими навушниками, вийшла на ринок зі своєю першою бездротовою пропозицією.

Справжнє місце бездротових навушників поповнилося ще одним учасником. Навушники Beyerdynamic Free BYRD TWS – перші навушники культового німецького бренду. Розроблений, щоб виглядати як класичні гітарні медіатори, Free BYRD, доступний у чорному чи сірому кольорі, пропонує неймовірний час автономної роботи, активне шумозаглушення (ANC), підтримку голосового помічника та багато іншого. Навушники так само гарні, як AirPods Pro? Настав час дізнатися.


Навушники Beyerdynamic Free BYRD доступні за ціною 249 доларів.

Коли я вперше почув, що beyerdynamic представляє навушники TWS, я скептично поставився до того, чи справить компанія, давно відома своїми дротовими навушниками, чудове перше враження у цій сфері. Втім, мені не варто було хвилюватися. Після майже місяця тестів я вирішив, що вкладиші Beyerdynamic Free BYRD — одні з найкращих бездротових справжніх навушників, які я коли-небудь тестував. Вони кращі, ніж нинішні AirPods Pro за більшістю напрямків, і повинні скласти конкуренцію AirPods Pro 2 від Apple, коли вони, ймовірно, будуть випущені наприкінці цього року.

Перше, що потрібно знати про навушники beyerdynamic Free BYRD, - це неймовірний час автономної роботи. З активованим ANC можна отримати до 8,5 годин між зарядками; це число збільшується до 11 години, коли ANC деактивовано. Чохол для бездротової зарядки, що входить в комплект, забезпечує настільки ж вражаючий час зарядки 30 годин. 10-хвилинна швидка зарядка додає 70 хвилин додаткового часу відтворення.

Справжні бездротові навушники не завжди високо оцінюються, коли йдеться про комфорт. Звичайні AirPods, наприклад, залишаються одним з моїх найменш улюблених продуктів через те, як вони (не) розміщуються в моїх вухах. AirPods Pro із трьома парами силіконових насадок забезпечують набагато кращий досвід. Навушники Free BYRD ще зручніші та поставляються з п'ятьма комплектами силіконових амбушюр та трьома комплектами поролонових. З такою кількістю доступних варіантів наконечників розмір не має бути фактором. Хоча я знаходжу силіконові амбушюри набагато зручнішими, пінопластові амбушюри, які постачаються із навушниками Free BYRD, також забезпечують приємне прослуховування, якщо ви знайдете оптимальний розмір.

Крім комфорту мене вражає простота управління навушниками Free BYRD. Серія натискань на правий або лівий навушник дозволяє керувати гучністю та треками, шумопоглинанням/прозорістю та відповідати на дзвінки. Одним довгим натисканням можна легко викликати голосового помічника (Siri, Google Assistant або Amazon Alexa), хоча слова пробудження, такі як «Привіт, Siri», не підтримуються.

Крім того, beyerdynamic повинен отримати високу оцінку за супутній музичний додаток MIY. Це добре розроблена програма, яка дозволяє вам налаштувати навушники вперше. Ви також можете використовувати програму для встановлення оновлень прошивки, створення персоналізованого звуку, встановлення еквалайзера та багато іншого. Деякі супутні аудіопрограми жахливі та заплутані у використанні, але, на щастя, це не одне з них.

Як щодо звуку?
Навушники Beyerdynamic Free BYRD забезпечують неперевершений звук незалежно від того, чи слухаєте ви Apple Music, дивіться свій улюблений серіал Apple TV+, граєте в Apple Arcade або відповідаєте на дзвінок своєму начальнику. Навушники підтримують новітні аудіокодеки, у тому числі aptX Adaptive і AAC, і включають подвійний cVC від Qualcomm з двома мікрофонами для інтелектуальної мови. Крім цього, перехід від ANC до прозорості (і навпаки) плавний, на відміну від деяких альтернативних навушників, які виробляють різкі рухи. Більше того, зміна між двома варіантами настільки легка, що може знадобитися кілька разів, щоб помітити це.

Навушники Beyerdynamic Free BYRD забезпечують неперевершений звук незалежно від того, чи слухаєте ви Apple Music, дивіться свій улюблений серіал Apple TV+, граєте в Apple Arcade або відповідаєте на дзвінок своєму начальнику.

З погляду звуку навушники Free BYRD використовують збалансований підхід всіх рівнях. Але якщо ви хочете чогось іншого, ознайомтеся з шістьма варіантами еквалайзера, доступними у програмі MIY для Android та iOS.

Безкоштовні навушники BYRD: що не так
Одна критика навушників Free BYRD пов'язана з ANC. По-перше, зрозумійте, що ця функція чудово справляється з видаленням гучних зовнішніх звуків, таких як машини на вулиці, газонокосарки та гавкіт собак. Однак я виявив, що деякі звуки, схожі на голоси, мають тенденцію проникати в меншому оточенні, особливо всередині. Те, що я виявив, не було поганим або навіть дратівливим, і я вільно припускаю, що, можливо, ще одна пара вушних вкладок могла б вирішити цю проблему в довгостроковій перспективі. Тим не менш, на мій досвід, AirPods Pro мають трохи кращий ANC, ніж продукт beyerdynamic.

Крім цього, я все ще насолоджуюся цими навушниками і використовую їх щодня. Час автономної роботи та відмінний звук – мої головні причини цього.

Як і вся електроніка, справжні бездротові навушники покращуються з кожним новим випуском завдяки вдосконаленню технологій. Наприклад, навушники Beyerdynamic Free BYRD майже в усіх відношеннях кращі, ніж популярні AirPods Pro, які вже сильно застаріли з точки зору технології всередині. На даний момент я не можу рекомендувати навушники beyerdynamic Free BYRD достатньо, однак, коли справа доходить до конкуренції, AirPods Pro найбільш схожі. Ви навіть можете знайти їх зі значною знижкою в сторонніх магазинах, якщо шукатимете досить старанно.

Ще один гідний конкурент - навушники-вкладиші Bowers & Wilkins P17, про які я позитивно відгукувався раніше цього року. У них приголомшливий звук, гарний дизайн, зручна програма-компаньйон та надійний інтелектуальний зарядний пристрій. Вони поставляються з трьома силіконовими вушними вкладишами, які допоможуть вам підібрати ідеальну посадку, та ANC, хоча вони не такі міцні та функціональні, як Free BYRD. Деякі можуть бути розчаровані тим, що програма також не пропонує можливості персоналізації еквалайзера. Нарешті, вони дорожчі, ніж Free BYRD та AirPods Pro, хоча їх часто можна знайти у продажу.

Якщо ви шукаєте менш дорогі бездротові навушники, розгляньте деякі з недорогих варіантів у нашому списку кращих бездротових навушників.
Безкоштовні навушники beyerdynamic BYRD: чи варто їх купувати?

Вам варто купити Free BYRD, якщо...
- Ви хочете тривалий час автономної роботи та відмінний звук
- Не потрібен або обов'язково потрібен продукт Apple
- Хочете вибір кольору

Не варто купувати Free BYRD, якщо...
- Ви чекаєте AirPods Pro 2
- Потрібна найкраща шумоізоляція
- Хочете щось подешевше

Якщо ви можете перевершити ціну, то ніщо не повинно утримувати вас від розгляду цих навушників. Пропонуючи підтримку iOS та Android, а також усіх трьох популярних віртуальних помічників, вони чудово звучать та виглядають.

4,5 з 5
Навушники Beyerdynamic Free BYRD стоять так само, як і AirPods Pro, мають гарний дизайн, забезпечують відмінний час автономної роботи між зарядками та дуже зручні у носінні. Вони також забезпечують приголомшливий збалансований звук та випускаються у чорному та сірому кольорах (але не у білому). Перемикання ANC/прозорості працює без проблем, хоча сам ANC не є ідеальним. Супутня програма зазвичай може бути несправною, коли йдеться про деякі справжні бездротові навушники, але не про це - музичний додаток MIY добре розроблений і пропонує можливість створювати персоналізований звук, встановлювати еквалайзер та інші функції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий