суббота, 9 июля 2022 г.

Оновлення програми Tascam Mixcast 4 версії 1.30

 

Компанія Tascam оголосила про майбутнє оновлення прошивки для портастудії Tascam Mixcast 4. Виробник заявляє, що оновлення, яке буде випущено наприкінці цього місяця (липень), значно розширить набір функцій пристрою.

У версії 1.30 прошивки Mixcast 4 буде представлено індивідуальне регулювання рівня для кожного з восьми звукових педів пристрою, що дозволить користувачам повністю контролювати загальний мікс звуку, призначеного педам. Ще одним корисним доповненням, особливо для тих, хто використовує пристрій для прямої трансляції та запису, є можливість перемикання між банками звукових майданчиків під час запису. Вісім звукових педів Mixcast 4 мають вісім банків, які дозволяють зберігати в цілому 64 звуки на пристрої, і тепер їх можна перемикати в режимі запису для доступу до всіх 64 звуків під час запису.

Джерела звукових майданчиків також виграють від додавання функції нормалізації, що дозволяє автоматично встановлювати оптимальний рівень звуку призначеного педам; У Tascam кажуть, що це буде особливо корисним для тих, хто використовує Mixcast 4 для прямих трансляцій. Функціональність двостороннього зв'язку також була покращена: її вихід тепер доступний для USB, Bluetooth і TRRS, раніше він був обмежений чотирма виходами для навушників пристрою.

Очікується, що оновлення прошивки Mixcast 4 v1.30 стане доступним на сторінці завантаження продукту наприкінці липня 2022 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий