вторник, 26 июля 2022 г.

Neumann NDH 20 тепер доступні у новій версії Black Edition

Neumann NDH 20 тепер доступні у новій версії Black Edition.

Neumann – німецький винахідник мікрофонів преміум-класу – вибрав NAMM 2019 для презентації своїх перших студійних навушників. Ознайомтеся з Neumann NDH 20, набором навушників закритого типу з гладкого та легкого алюмінію. Основними перевагами пристрою виробник називає рівну частотну характеристику, природне стереозображення та високу точність відтворення. Вони роблять його придатним для моніторингу, редагування та мікшування в шумному середовищі. Це й аудіофільське прослуховування.

Технічно, у NEUMANN NDH 20 BLACK EDITION реалізовано нещодавно розроблений 38-мм драйвер з неодимовими магнітами з високим гаусом для високої чутливості та низького рівня спотворень. За словами Нойманна, ці драйвери усувають необхідність у спеціальному підсилювачі для навушників, оскільки вони можуть легко харчуватися від мобільних пристроїв, таких як смартфони і ноутбуки.

Описуючи конструкцію навушників, Neumann хизується гнучким оголов'ям з пружинної сталі, алюмінієвими кришками амбушюр, великими і м'якими амбушюрами з піни з ефектом пам'яті, а також складною конструкцією, що полегшує портативність. Навушники працюють зі знімними кабелями, причому два з них (прямий і кручений) йдуть у комплекті разом з перехідником на 1/4 дюйма.

Частотна характеристика банок оцінюється в діапазоні від 5 Гц до 30 кГц, що підходить для надійної перевірки верхніх і нижніх меж спектра. З додаванням NDH 20 лінійка студійного обладнання Neumann, до якої також входять студійні монітори, поповнюється.

Комментариев нет:

Отправить комментарий