пятница, 8 июля 2022 г.

Numark Party Mix MKII – двоканальний DJ-контролер

Numark Party Mix MKII – двоканальний DJ-контролер із вбудованим аудіоінтерфейсом. Оснащений трьома різнокольоровими світлодіодами зі спеціальними лінзами для світлового шоу із синхронізацією за ритмом. Party Mix II працює з Serato Lite DJ, стрімінговими сервісами TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK та SoundCloud GO, а також з мобільним додатком djay PRO AI від Algorriddim.

- Partymix є одним із найпопулярніших контролерів компанії Numark. Дана модель є компактною та бюджетною, що робить її ідеальною для тих, хто хоче почати займатися діджеїнгом або грає на домашніх вечірках.
- Partymix II став набагато привабливішим. Джоги тепер більші і симпатичніші, оскільки були запозичені у старшої моделі Mixtrack Pro FX. Їхня бічна поверхня служить для підгону швидкості, а верхня імітує вініл. Також перекочували в оновлений контролер та ручки секції мікшера, а разом із ними і окрема ручка фільтра високих та низьких частот. Шнур USB тепер від'єднується.
- Якщо раніше Partymix працював у режимі plug-n-play c Serato та Virtual DJ, то тепер він ще підтримує комп'ютерну та мобільну версію Algoriddim djay Pro AI, що гучно звучала своїм Neural Mix, та DJ Player Pro.

Party Mix II обладнаний двома великими джогами. Чотири спеціальні педа на кожній деці забезпечують швидкий доступ до міток, луп, ефектів або семпла. Кнопки Sync дозволяють автоматично синхронізувати темпи двох треків і зводити точно. Програмно налаштований кросфейдер дозволяє робити різкі зрізи для скретчингу або довгі плавні переходи. На корпус виведено основний вихід 1/8” для підключення до АС та роз'єм 1/8” для навушників.

Dj контроллер Numark Partymix – один із найпопулярніших контролерів компанії Numark. Дана модель є компактною та бюджетною, що робить її ідеальною для тих, хто хоче почати займатися діджеїнгом або грає на домашніх вечірках.

Partymix II став набагато привабливішим. Джоги тепер більші і симпатичніші, оскільки були запозичені у старшої моделі Mixtrack Pro FX. Їхня бічна поверхня служить для підгону швидкості, а верхня імітує вініл.

Також перекочували в оновлений контролер та ручки секції мікшера, а разом із ними і окрема ручка фільтра високих та низьких частот. Шнур USB тепер від'єднується.

Якщо раніше Partymix працював у режимі plug-n-play c Serato та Virtual DJ, то тепер він також підтримує комп'ютерну та мобільну версію Algoriddim djay Pro AI, що гучно звучала своїм Neural Mix, та DJ Player Pro.

Ціна на цю версію залишається незмінною та доступною – 9400 руб. Нагадаємо, що Partymix II має вбудовану звукову карту і має всі необхідні органи управління для діджеїнгу, а програма Serato Lite доступна для безкоштовного скачування на сайті serato.com.

Partymix II може стати чудовим подарунком для людей різного віку, тому що діджеїнг - це захоплююче і не складно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий