понедельник, 4 июля 2022 г.

Focusrite FAST Balancer

 

Колектив Focusrite випустили FAST Balancer, керований штучним інтелектом еквалайзер зі спрощеними елементами керування, який, за словами виробника, оживляє треки без зусиль.

Понад 500 000 аудіофайлів було використано для навчання штучного інтелекту, який працює над модулем, включаючи вокал, електричні та акустичні гітари, бас, барабани тощо. FAST Balancer здатний аналізувати вхідне аудіо та використовувати свої знання для застосування унікальних налаштувань до доріжки в один клік.

Якщо користувачі бажають отримати більше контролю, доступні три різні параметри: теплий, нейтральний і яскравий, які можна вибрати в графічному інтерфейсі. Також передбачений повзунок інтенсивності, який дозволяє контролювати, наскільки еквалайзер застосовується до джерела в цілому.

FAST Balancer доступний у форматах AU, AAX, VST2 і VST3 і сумісний із Windows 10 і macOS OSX 10.12 і вище. Він доступний безкоштовно для власників зареєстрованого обладнання Focusrite або Novation. Для клієнтів, які не зареєстровані, плагін коштує 39,99 фунтів стерлінгів з ПДВ / 49,99 євро.

Комментариев нет:

Отправить комментарий