пятница, 18 февраля 2022 г.

Pioneer DM-50D BLACK - студійні монітори

Pioneer DJ представила студійні монітори Pioneer DM-50D BLACK, настільну систему моніторів, призначену як для діджеїв, так і для домашніх музикантів/продюсерів.

Pioneer DM-50D BLACK

Система базується на 5-дюймових НЧ-динаміках та м'якокупольних ВЧ-випромінювачах 3/4” (19 мм). Використовується новий підсилювач класу D потужністю 2 x 25 Вт та процесор DSP з частотою дискретизації 96 кГц.

Ще одне вдосконалення порівняно з DM-40 – оновлений дизайн ВЧ-рупорів DECO. Він забезпечує ширшу зону комфортного прослуховування та стереобази. Завдяки узгодженості вуфера і твітера за часом звук більш точний і зібраний.

Корпуси із МДФ мають фронтальні фазоінверторні порти. Це робить їх ідеальними для використання в обмеженому просторі. Борозни в тунелях знижують тертя повітря, щоб бас виходив енергійним і щільним, навіть якщо динаміки стоять біля стіни. Крім того, вигини переднього краю портів забезпечують максимальну жорсткість та мінімальний резонанс, що має забезпечити чистий звук на будь-якому рівні гучності.

Підсилювач та вся електроніка DM-50D BLACK розміщені в одній колонці. Друга є пасивною, із простим провідним з'єднанням між ними. Велику універсальність колонкам забезпечують передустановки DSP. За допомогою перемикача DJ/Production вибираєте потрібний режим: для діджеїнгу або створення музики. Налаштування DSP будуть оптимізовані під це завдання, щоб ви спокійно взялися до творчого процесу.

Завдяки міні-роз'єму RCA та доданим вхідним гніздам TRS (1/4 Jack) можна підключати різне обладнання, наприклад: DJ-контролери, мікшери, ноутбук або звукову карту. Навушники можна просто підключати та відключати через роз'єм mini-jack на передній панелі DM-50D. Для регулювання гучності також не потрібно тягнутися до задньої панелі, оскільки кнопка рівня гучності розташована прямо перед вами.

В комплект входять: мережевий кабель, кабель 3,5 мм - RCA, акустичний кабель для з'єднання моніторів між собою та гумові ніжки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий