пятница, 12 августа 2022 г.

Студійні монітори Pioneer DM-40D

Студійні монітори Pioneer DM-40D

Компанія Pioneer DJ розширила асортимент продукції активними моніторами для діджеїнгу та продакшену. Нові студійні монітори отримали назву DM-40D.

Pioneer DM-40D мають збалансований енергійний бас і видають додаткову потужність, т.к. кожен блок оснащений новим підсилювачем класу D та 4-дюймовим вуфером. клацніть перемикачем , щоб перейти з режиму діджеїнгу в режим створення музики. При цьому параметри DSP будуть автоматично налаштовані для створення кращого звуку для кожного режиму роботи. Завдяки міні-роз'єму RCA та новим вхідним терміналам TRS можна підключати різне обладнання, наприклад, DJ-контролери та мікшери або ноутбук або звукову карту, які використовуються для створення своєї музики. Навушники можна просто підключати та вимикати через роз'єм на передній панелі DM-40D-W. Для регулювання гучності також не потрібно тягнутися до задньої панелі, оскільки кнопка рівня гучності розташована прямо перед вами. Кожен динамік DM-40D-W видає чистий збалансований бас завдяки новому підсилювачу класу D із процесором DSP на 96 кГц.

Ще одне вдосконалення, порівняно з моделлю DM-40, — оновлений дизайн опуклих дифузорів DECO, що забезпечує кришталево чисті високі частоти в кожному напрямку, щоб ви могли насолоджуватися широкою зоною комфортного прослуховування та стерео-звуком 3D у будь-якій точці приміщення.

Завдяки ідеальній узгодженості вуфера та твітера всі частоти звучать чітко.

Борозни на каналах знижують тертя повітря, щоб бас виходив енергійним і щільним, навіть якщо динаміки стоять біля стіни. Крім того, вигнуті передні краї забезпечують максимальну жорсткість та мінімальний резонанс, що гарантує чистий звук на будь-якому рівні гучності.

У компактних корпусах встановлені 4-дюймовий динамік, 0,75-дюймовий твітер, підсилювач класу D та процесор DSP. Для підключення моніторів є роз'єми RCA (R-L) і Stereo Mini. Є перемикач між режимом діджеїнгу та режимом створення музики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий