четверг, 11 августа 2022 г.

MOTU M2 та MOTU M4 – бюджетні USB-C аудіоінтерфейси


MOTU M2 та MOTU M4 – бюджетні USB-C аудіоінтерфейси

Компанія MOTU анонсувала MOTU M2 та MOTU M4 - два нових аудіоінтерфейси з живленням від USB шини для Mac, Windows та iOS, що пропонують найкращу у своєму класі якість звуку, найкращу у своєму класі швидкість (наднизку затримку) та найкращий у класі з повнокольоровим РК-дисплеєм .

Новинки мають однакову начинку та відрізняються кількістю входів/виходів та керуючих елементів. З двома та чотирма каналами аудіо вводу/виводу MOTU M2 та MOTU M4 включають окреме фантомне живлення 48В на обох мікрофонних входах, моно і стерео апаратний (прямий) моніторинг, MIDI I/O та канали драйвера «loopback» для прямої трансляції.


Завдяки професійно спроектованим USB-драйверам MOTU, M2 і M4 забезпечують наднизьку затримку в 2,5 мс (на частоті 96 кГц), що лідирує в своєму класі. MOTU M2 та MOTU M4 є єдиними аудіоінтерфейсами у своєму класі з повнокольоровим РК-дисплеєм з високою роздільною здатністю та чіткими, деталізованими індикаторами рівня для всіх входів та виходів.

MOTU M2 – молодший інтерфейс серії, призначений для мобільного використання та невеликих студій початкового рівня. Модель оснащена перетворювачем ESS Sabre32 Ultra, який використовується в дорожчих пристроях виробника і має динамічний діапазон 120 дБ.

З керуючих елементів карти мають регулятори посилення каналів і гучності навушників, кнопки 48V і Mon, РК-дисплей з індикацією рівнів і загальна ручка гучності. MOTU M2 оснащений двома малошумливими передсилювачами і має функцію прямого моніторингу сигналу, а також режимом Loopback. Комутаційні можливості моделі представлені виходом для навушників, 2 XLR/TRS входами, 2 TRS L/R виходами, MIDI In/Out, 2 RCA та портом USB-C.


Читайте також:


Огляд MOTU M2 - двоканальний інтерфейс з якісним ЦАП ESS Sabre 32

Комментариев нет:

Отправить комментарий