среда, 13 апреля 2022 г.

ROLAND UVC-02 - док-станція для веб-презентацій

 

ROLAND UVC-02

Досягніть кращої якості звуку та відеоряду з відеоконференцій та презентацій
Потокове відео для ведення бізнесу та розваг стало звичною частиною нашого життя. Але досягти якісних звуку і відеоряду за допомогою стандартних веб-камери та мікрофона комп'ютера неможливо. Roland UVC-02 вирішує цю проблему, пропонуючи простий бюджетний спосіб проведення віртуальних презентацій на високому рівні за рахунок використання якіснішого аудіо-/відео- обладнання та засобів контролю.

понедельник, 11 апреля 2022 г.

ADAM A8H — студійний монітор

 

ADAM A8H

ADAM A8H — трисмуговий студійний монітор середнього поля для розміщення ліворуч з 8-дюймовим НЧ драйвером, 3,5-дюймовим СЧ драйвером, поворотним на 90 градусів ВЧ драйвером X- ART , хвилеводом HPS, гібридним посиленням класу D і AB, а також електронікою.

ADAM A77H - студійний монітор

 

ADAM A77H - 3-смуговий студійний монітор середнього поля з 2 x 7-дюймовими НЧ драйверами, 3,5-дюймовим СЧ драйвером, поворотним на 90 градусів ВЧ драйвером X- ART , хвилеводом HPS, гібридним посиленням класу D і AB, а також DSP електронікою.

воскресенье, 10 апреля 2022 г.

ADAM A44H - студійний монітор

 

ADAM A44H

ADAM A44H - студійний монітор ближнього поля з 2 x 4-дюймовими НЧ драйверами, поворотним на 90 градусів ВЧ драйвером X- ART , хвилеводом HPS, гібридним посиленням класу D та AB а також керуванням за допомогою DSP.

ADAM A7V — студійний монітор

 

ADAM A7V

ADAM A7Vстудійний монітор ближнього поля з 7-дюймовим НЧ драйвером, ВЧ драйвером X- ART , поворотним на 90 градусів хвилеводом HPS, гібридним посиленням класу D і AB а також управлінням за допомогою DSP.

суббота, 9 апреля 2022 г.

ADAM A4V - студійний монітор

 

ADAM A4V

ADAM A4Vстудійний монітор ближнього поля з 4-дюймовим НЧ драйвером, поворотним на 90 градусів ВЧ драйвером X- ART , хвилеводом HPS, гібридним посиленням класу D і AB, а також керованим DSP перетворювачем.

воскресенье, 3 апреля 2022 г.

RODE NTH-100 - студійні навушники

RODE NTH-100

Виняткове звукове виконання.
Найвищий комфорт. Культовий вигляд. Неперевершена довговічність. Ваш пошук ідеальних навушників завершено.

Розроблено з нуля
Навушники RODE NTH-100 – це кульмінація десятирічних розробок, занурень та інновацій в аудіотехнологіях. Кожен компонент був ретельно проаналізований, створений та доопрацьований, щоб забезпечити визначну якість звуку.

Rycote HC-22 - накамерний мікрофон

Rycote HC-22

Rycote HC-22 - це насамперед дуже якісний, недорогий та універсальний накамерний мікрофон, який оптимально підходять для прямих ефірів, саунд-дизайну, журналістики, телебачення, кіно, запису звуку в польових умовах, так само як і для вирішення цілого ряду інших. менш складних завдань, що вимагають творчого підходу та професійного оснащення.

RYCOTE HC-15 - накамерний мікрофон

 

RYCOTE HC-15

Rycote HC-15 - це насамперед дуже якісний, недорогий та універсальний мікрофон-гармата, який оптимально підходять для прямих ефірів, саунд-дизайну, журналістики, телебачення, кіно, запису звуку в польових умовах, так само як і для вирішення цілого ряду інших. менш складних завдань, що вимагають творчого підходу та професійного оснащення.