вторник, 9 ноября 2021 г.

WA-8000 - незвичайний мікрофон від WARM AUDIO


Істинне відтворення сучасної класики 90-х
WA-8000 – це данина особливо якостному конденсаторному мікрофону з великою діафрагмою, який використовувався на незліченних платинових записах, починаючи з початку 90-х і до сьогодні. Звук цього мікрофона дав можливість записати хіти багатьом артистам, від Dr. Dre, Мерайї Кері, Boyz II Men і Брайана Макнайта до Емінема, Ріанни, Дрейка і багатьох інших. Оригінал виділявся природними і відкритими верхніми частотами, надзвичайно чистими середніми частотами і здатністю передавати деталі вокалу, на відміну від більшості інших мікрофонів на планеті. WA-8000 відповідає всім вимогам і забезпечує всі вищеперелічені переваги, за вигідною ціною.


Вірний спадщині. Вірний звуку
Команда Warm Audio нелегко підійшла до завдання виведення на ринок мікрофона з цією спадщиною. Недостатньо просто виміряти компоненти і почати «штампування» – і саме тому WA-8000 має виготовлений на замовлення суцільнолитий латунний капсуль у стилі К-67, трансформатор Lundahl, Швеція, лампа NOS 6AU6 і найкраще рішення – 7-контактний кабель від Gotham, Швейцарія.

Як і у випадку з усіма продуктами Warm Audio, компанія приділяє велику увагу якісним комплектуючим, щоб випускати продукт з найкращим звучанням. WA-8000 укомплектований деталями преміум-класу, які ретельно закуплені у провідних світових постачальників професійних аудіокомпонентів.

Виготовлений на замовлення, повністю латунний капсуль у стилі K-67
Використовуючи модернізований капсуль з латуні, виготовлений за індивідуальним замовленням, натхненний K-67, у поєднанні з оригінальною схемою, WA-8000 може досягати результатів, що відповідають технічним характеристикам. Капсуль є важливою частиною здатності WA-8000 вловлювати всі тонкі нюанси вокального і акустичного виконання.

Трансформатор з Lundahl, Швеція
Warm Audio об'єднали капсуль і схему, згідно з технічними характеристиками, з трансформатором з великим сердечником, виготовленим на замовлення для WA-8000 від Lundahl у Швеції. Вибір трансформатора грає вирішальну роль у відкритому верхньому діапазоні і величезній звуковій панорамі, яку слухачі швидко впізнають, вибираючи WA-8000 для запису складного виконання.

Ретельно протестована лампа і система охолодження
WA-8000 використовує вакуумну лампу NOS (New Old Stock) 6AU6, щоб відповідати тональному характеру оригіналу. У парі з лампою знаходиться спеціально розроблений радіатор, який грає важливу роль у зменшенні тепла всередині мікрофона, дозволяючи лампі працювати при оптимальній температурі. Коли лампа може працювати без перегріву, власний шум і спотворення практично зникають, додаючи дивовижно чистий звуковий характер мікрофона.

Кабель преміум-класу Gotham, Швейцарія
Кабель, що з'єднує ламповий мікрофон з джерелом живлення, про який часто забувають, є дуже важливим елементом сигнального ланцюга. WA-8000 використовує спеціальний 7-контактний кабель Gotham GAC-7, Швейцарія. Конструкція і якість збірки цього кабелю збільшують верхи і присутність і загальний розмір записаного зображення в стереофонічному полі, завдяки зменшення фазового зсуву і паразитного ефекту, що часто зустрічається в неякісно виготовлених кабелях.

Где купить студийный микрофон WARM AUDIO WA-8000 в Украине?

Микрофоны WARM AUDIO
Киев ул.Терёхина 8
Купить в Киеве (044) 353-86-71, 36-180-36

Музыкальные инструменты купить в Киеве
(063) 614-65-04, (066) 646-20-05

Музыкальный магазин купить музыкальные инструменты
(097) 931-66-59, (098) 436-51-91

Оплата частями:
- Приватбанк, Монобанк, А-Банк, Глобус банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк
- Рассрочка от магазина (Плати Позже)

Доставка и оплата:
- наличными, терминал, Приват24, Монобанк
- наложенный платеж при получении
- фискальный чек, гарантия
- бонус + (Приватбанк кешбэк)
- оплата Online (ApplePay, GooglePay), хоть в Биткоинах...
- отправка: Новая почта, Укрпочта, Justin, MeestExpress
- самовывоз и доставка на адрес в Киеве

Комментариев нет:

Отправить комментарий